Een aanvraag indienen

Geef alle info over uw aanvraag op. Een medewerker van ons supportteam zal zo spoedig mogelijk reageren.

Low = Gebruikersvraag. Betreft vragen over hoe functionaliteit x in het systeem werkt. Normal = Gering - In zeer specifieke gevallen functioneert een onderdeel van ISO2HANDLE niet, bijvoorbeeld door specifieke filterinstellingen. High = Zeer ernstig - Cruciale onderdelen van ISO2HANDLE werken niet meer, bijvoorbeeld simulatie, rappels, gegevens toevoegen/wijzigen. Urgent = Kritiek - ISO2HANDLE is down, gebruikers kunnen niet inloggen, er is data gelekt, het systeem is gehackt.

Bestand toevoegen of bestanden hier neerzetten